Personvernerklæring

Hvem er vi?

Våre nettstedsadresser er: https://tipoff.no og https://tip-off.no (dashbord for arbeidsgivere)
Nettsteder og tjenesten Tipoff (App) eies av Primaria AS og administreres av det heleide datterselskapet Tipoff Digital AS.

Hva er personopplysninger?

Personopplysninger er informasjon som kan knyttes til en person, for eksempel navn, bosted, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse. Opplysninger om hvordan du bruker Tipoff, for eksempel hvilke sider du har sett på hos oss anses også som personopplysninger.

Hvilke personopplysninger samler vi inn?

Når du besøker nettsiden lagres IP-adresse og hvilke sider som besøkes. Dette for å kunne analysere bruksmønstre og forbedring av informasjonsflyten.

Gjennom bruk av analyseverktøy som Google Analytics har gjennom kunnskap om IP-adresse også mulighet til å få informasjon om hvilken teknologi du bruker (laptop, nettbrett, mobil), hvilken nettleser du bruker, nettverksoperatør og lignende.

Derfra kan vi også få din geografiske posisjon basert på din IP-adresse eller andre former for lokalisering.

Primaria er behandlingsansvarlig for håndteringen av personopplysninger som samles inn ved bruk av våre tjenester og dette nettstedet.

Informasjonskapsler

Om du besøker vår innloggingsside, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din aksepterer informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for «Husk meg» vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Tipoff benytter Google for å analysere trafikk og bruksmønstre på våre nettsider. Det kan også være aktuelt at informasjonen benyttes når vi skal markedsføre våre tjenester til deg etter at du har besøkt oss.

Din IP-adresse vil derfor fanges opp av denne tjenesten når du besøker sidene våre.

Vi deler ikke informasjonen med andre parter.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Det er dine data og du har sterke rettigheter. Du har rett til å få innsyn i opplysningene dine. Du har også rett til å få slettet opplysninger vi har om deg i henhold til lovverket, eller du kan be om at behandlingen begrenses dersom du for eksempel mener at behandlingen er ulovlig. For mer informasjon om dine rettigheter, se www.datatilsynet.no