Kanskje stillingsannonsen ikke fikk frem nok gode søkere? Da er Tipoff din mulighet til å komme i mål med ansettelsen likevel.

Kanskje stillingsannonsen ikke fikk frem nok gode søkere? Da er Tipoff din mulighet til å komme i mål med ansettelsen likevel.

Tipoff er et nettverk på snart 1.000 personer rundt i Norge som gir arbeidsgivere tips og anbefalinger om dyktige kandidater når de skal ansette selgere. Kandidater som ikke selv søker jobber, men som kan være åpne for et skifte hvis de blir dyttet litt på. Tipserne har gode personlige nettverk i ulike fag/bransjer og får finnerlønn for tipset hvis det fører til ansettelse.

No cure – No pay

Tipserne finner arbeidsgivernes behov i en egen Tipoff-app som samler hele nettverket. Alt baseres på no cure no pay. Arbeidsgiver betalinger ingenting for å lyse ut behovet sitt og motta tips fra nettverket. Det er først når tipset fører til en ansettelse at finnerlønnen utløses. Typisk finnerlønn: kr. 15.000-30.000. Les om våre brukervilkår.

Legg ut info om hva slags fagperson du søker etter, og hva du vil gi i finnerlønn. Last gjerne opp stillingsbeskrivelse også.

Motta anbefalinger om dyktige kandidater fra Tipoff-nettverket. Velg hvem du ønsker å snakke med.

Betal finnerlønn hvis du ansetter noen du fikk tips om (no cue no pay).